Söndag, Sorry...

Caio, sorry att jag inte har skrivit på ett tag, har haft det lite jobbigt senaste tiden... har varit i grekland och på landet, kom hem för 2 timmar sen... whatever ^^ ska inte sriva så mycket, orkar inte just nu. skriver mer ikväll.


See Ya!

<-- Love Kills <=(

Tisdag, Grekland idag =D

Challo, idag drar jag till grekland =D kommer bli fett kul. hörde att det var jordbävningar ungefär dit jag ska... Whatever ^^
Som sagt det är första gången jag åker utanför norden, sakna mig inte för mycket nu bara ^^

See Ya!

None  <-- Åter igen, Här ska jag bada =D


Måndag, grekland imorron och soda stream cola idag ^^

Tjääna, idag har det inte hänt så mycket har bara varit hemma. kollar på TV och dricker Soda stream cola, tog för mycket koncentrat så det blev inte så gott <=( . Jonathan, farmor och farfar är ute på uteplatsen och har "picknick". längtar till imorron, ska vara på arlanda runt 17.00 så skriver väl imorron igen.

See Ya!







<-- Mc flurry e gött ^^

Söndag, nu är det sent ^^

Hejsan, här sitter jag och gör ingenting, har varit på landet. har badat, åkt moppe och ätit en j*vla massa glass =D
Idag har jag varit i kista och handlat kläder till grekland-resan ^^ köpte 6 T-shirt´s, Flip-flops, shorts och ett skärp.
Längtar till Tisdag... nu ska jag titta lite på TV. Skriver mer imorron. P.S Just nu läser mamma min blogg =( D.S

See Ya!

<-- Lite av det jag köpte =D

<-- Min lilla kompis ^^

Onsdag, Snart Skolavslutning

Hallo! idag hdae vi tyska och sen skulle vi städa klassrumet. annars har jag varit hos Albert med örn och matte.
sen gick jag till emil och oscar var där oxå, sen gick vi och badade med kimberly och malin från deras klass oscar fick inte bada för han hade tagit någon spruta. nu sitter jag här och tittar på TV. längtar tills imorron.

See Ya!






image6  <-- Albert gone psycho =O

Tisdag, Utflyktsdag med klassen XD

Shulululu XD, idag gick jag upp kl 06.00 för det var utflyktsdag. vi åkte till en strand ungefär vid nacka (min mormor bor där =D ) det va riktigt kul =) vi badade och spelade vollyboll och solade. jag badade med matte, örn och patrik H.
det var inte så himla kallt som alla sa... just det martin hade med sig "Skittles", det var asgott ^^ . sen när vi badade med josephine oxå så började örn kasta sjögräs, jag gillar inte sjögräs och som tur var så träffade han inte mig <=)
annars har jag bara tagit det lungt idag.

See Ya!



image5  <-- Passa er, Örn kastar sjögräs ^^

Måndag, Ingen mer Elbas <=(

Yo, hade Elbas Avslutning idag <=(. känns tråkigt att inte gå dit förns efter sommarlovet...
imorron har vi utflyktsdag och vi ska åka till en strand söder om stan eller nått... ska samlas kl 07.00, vilket innebär att jag måste gå upp kl 05.30 >=( . Whatever ^^

See Ya!







image4  <-- MY pal Steff  =D

Söndag, hemma igen...

Nu e jag hemma från abrahamsby igen (har landställe där). har haft ganska kul, har badat och det var rätt kallt men ändå ^^. har spelat ps3 hos grannen lite grann. blev tvingad att sola =P, och lite annat =D. kom hem för 15 minuter sen. så nu ska väl jag kolla lite på TV sen ska jag typ sova, E j**ligt trött.

See Ya!

RSS 2.0